Meer resultaten voor cafe

 
 
cafe
 
Grand Café Flamingo ZOO Antwerpen.
Grand Café Flamingo, het restaurant in neo-Lodewijk XVI-stijl met uitzicht op de flamingos, is in ere hersteld. Hier kunnen bezoekers genieten van Belgische bieren en fingerfood uit de vier windstreken. Op het terras van dit Grand Café krijg je een mooi uitzicht op de flamingos.
Home Delirium Café.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Delirium Café Search. Visit the page Follow @DeliriumVillage. Visit the Délirium Village. To receive our newsletters, please type in your email here. To receive our newsletters, please type in your email here.
Café De Mol.
In Café De Mol gaan Frances en Gilles samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, fans van het eerste of het laatste uur en diehard-mol vangers op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. Café De Mol, direct na De Mol.
Café Combinne Tervuren.
Je leert er een heleboel nieuwe mensen kennen. Café Combinne is een interculturele praatgroep waar Nederlands gesproken wordt. Anderstaligen ontmoeten er Nederlandstaligen om te praten over allerlei dingen: werk, hobby's, koken., Café Combinne vindt plaats in de bib en is gratis.
Café Tonneke.
De zaal is verbonden met het café en kan ook volledig gescheiden worden van het café. U kunt optioneel ook over een volledig uitgeruste keuken beschikken. Wij hebben geen vaste formule en wij werken volledig op vraag van de klant, u bepaalt hoe uw organisatie verloopt.
Le Grand Café, de kleinste kroeg ter wereld. cirQ.
Maar als er slechts 1 barkruk is, dan voelt het als een voorrecht. De kleinste kroeg ter wereld is 1 vierkante meter groot, maar is gewoon een authentiek Vlaams café, met een toog, vogelpiek, pietjesbak en je mag er nog binnen roken!
Repair Café Gemeente Merelbeke.
Breng jouw defecte spullen mee naar het Repair Café, meld je aan bij het onthaal en herstel het vervolgens samen met de aanwezige reparateurs. Het Repair Café is gratis. Worden nieuwe onderdelen gebruikt bij de herstelling, dan worden die wel aangerekend.
STUDIO SKOOP 5 CINEMA'S' FILMCAFE.
Het Studio Skoop Café is enkel toegankelijk via de hoofdingang van de cinema, langs. de trappen in de inkomhal. De toegang is altijd gratis, ook tijdens evenementen en optredens. Een receptie of evenement organiseren in het Studio Skoop Café is altijd mogelijk.
Home Café Botteltje.
Eten, drinken slapen in het hartje van Oostende! Op Oostendse Wijze. Zeewolf met kruidenkorst. Het Lekkere Westen. Het Lekkere Westen op bezoek bij Café Botteltje. Chef James over het gebruik van streekgebonden producten. Café Botteltje in de media. Schrijf in op onze.
Repair café Repair Café Vilvoorde Repair Together.
coördinatie Warm-kracht vzw Repair Café Vilvoorde luk. hollebecq rollewagenstraat 152 1800 peutie tel. 0498 51 47 54. Le 09-02-2019 10h 13h. Repair Café Vilvoorde. Se répète tous les mois le deuxième Samedi 12 fois. Consultez toutes les news de ce Repair Café.

Contacteer ons