Op zoek naar Cafe?

 
 
Cafe
 
Home Delirium Café.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Delirium Café Search. Visit the page Follow @DeliriumVillage. Visit the Délirium Village. To receive our newsletters, please type in your email here. To receive our newsletters, please type in your email here.
cafe hopper welkom.
het jazz cafe gelegen aan de leopold de waelstraat in Antwerpen Zuid met uitzicht op het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Kom overdag rustig genieten van een koffietje, krantje en een hapje om via de borrel een gezellig avondje uit te doen.
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
Is het Grand Café uitsluitend Nederlandstalig? Zoals het een echt Brussels café betaamt is het personeel meertalig en wordt het vast menu in de twee officiële talen van Brussel opgesteld. In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen.
Café Tonneke.
De zaal is verbonden met het café en kan ook volledig gescheiden worden van het café. U kunt optioneel ook over een volledig uitgeruste keuken beschikken. Wij hebben geen vaste formule en wij werken volledig op vraag van de klant, u bepaalt hoe uw organisatie verloopt.
GEUZENHUIS Café.
De Geus van Gent is een hartverwarmende plek, waar je thuiskomt en geniet van 20 bieren van t vat met limited editions, een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Een gezellige sfeer en fijne muziek in een uniek decor café salon biljart.
Repair Café Gemeente Merelbeke.
Breng jouw defecte spullen mee naar het Repair Café, meld je aan bij het onthaal en herstel het vervolgens samen met de aanwezige reparateurs. Het Repair Café is gratis. Worden nieuwe onderdelen gebruikt bij de herstelling, dan worden die wel aangerekend.
STUDIO SKOOP 5 CINEMA'S' FILMCAFE.
Het Studio Skoop Café is enkel toegankelijk via de hoofdingang van de cinema, langs. de trappen in de inkomhal. De toegang is altijd gratis, ook tijdens evenementen en optredens. Een receptie of evenement organiseren in het Studio Skoop Café is altijd mogelijk.
Home Café Botteltje.
Eten, drinken slapen in het hartje van Oostende! Op Oostendse Wijze. Zeewolf met kruidenkorst. Het Lekkere Westen. Het Lekkere Westen op bezoek bij Café Botteltje. Chef James over het gebruik van streekgebonden producten. Café Botteltje in de media. Schrijf in op onze.
Repair café Repair Café Vilvoorde Repair Together.
coördinatie Warm-kracht vzw Repair Café Vilvoorde luk. hollebecq rollewagenstraat 152 1800 peutie tel. 0498 51 47 54. Le 09-02-2019 10h 13h. Repair Café Vilvoorde. Se répète tous les mois le deuxième Samedi 12 fois. Consultez toutes les news de ce Repair Café.
repair cafés Ivago.
In 2013 sloegen we de handen in elkaar en bouwden we een partnerschap uit om de Repair Cafés in Gent te verspreiden. Wat is een Repair Café? Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst, waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen kledij, elektrische apparaten, meubels, fietsen.

Contacteer ons