Zoeken naar swing danslessen

 
 
swing danslessen
 
Home.
Dansnamiddag Dansclub Waterhofkens Hechtel-Eksel Lees meer. Scrutineeropleiding: deel 1 skating Lees meer. Disco 4: regio Oost en West-Vlaanderen Lees meer. Week tegen pesten: toon dat pesten niet thuishoort in de dansclub/-school Lees meer. Breakdance op de Olympische Spelen van 2024?
Swing en Disco Swing dansscholen.
DownloadingData Notice: Undefined variable: id_browser in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 87 Notice: Undefined variable: id_browser in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 104 Notice: Undefined variable: os_id in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 120. Swing en Disco Swing. Swing dans is een groepsnaam voor verschillende dansstijlen die hieronder thuishoren.
Disco Swing Wevelgem.
Disco Swing is een eenvoudige en ontspannende dans! Iedereen zal deze cursus met gemak kunnen dansen! Zowel in het voorjaar als in het najaar geven wij Disco Swing. Men hoeft niet in het voorjaar te starten om mee te zijn in het najaar.
Recreas Swing en Spring Wachtebeke.
Werken bij het OCMW. Recreas Swing en Spring Wachtebeke. Recreas Swing en Spring Wachtebeke. Al sinds september 2008 organiseren wij leuke danslessen voor jongeren/jongvolwassenen met een mentale beperking. De danslessen worden gegeven door Liesbeth Alliet, een jonge ergotherapeute met een voorliefde voor dans.
Veel enthousiastelingen voor danscursus Swing en Boogie Bekkevoort Regio HLN.
Al 25 jaar spant het bestuur zich in om de plaatselijke jeugd warm te maken voor dansen. Wat 25 jaar geleden begon als danslessen voor jeugd en aerobiclessen, groeide uit tot een bloeiende dansschool met kleuterdansen, salsalessen, jazzdance, turnen voor dames ouder dan 50 en discoswing. Twee maal per jaar organiseert Astukri ook een cursus Swing en Boogie voor volwassenen.
Retro.
Swing, Rock, Bachatango Boogie, Jive, Wals, Latino Solo of ZUMBA. Alleen, met zn 2, of in groep? Voor jong en oud, single of koppels bij Dansclub RETRO weten we waar dansen voor staat! In onze lessen leer je naast een leuke choreografie tevens de juiste techniek en afwerking.
Dasa DĂ© dansschool van Asse voor partnerdans, solodans, kids teens!
ALLE NIEUWTJES OP FACEBOOK. Rock Swing Boogie is voor wie wil rocken op muziek van Jerry Lee Lewis, Elvis en vele anderen, alsook swingen op hedendaagse beats. Slow, een korte cursus waarin de basis slow bewegingen worden uitgelegd. Privélessen worden ook gegeven want ook voor een openingsdans kan u in onze dansschool terecht.
Voor dansers Gentse Hoppers.
Er zijn enkele dingen waar we samen op moeten letten voor het plezier van iedereen op de dansvloer. In plaats van alles nog eens op te sommen verwijzen we je graag verder naar een geweldig artikel van Bobby White op zijn blog Swungover, Swing 101 Etiquette floorcraft.
danscenter Waasland.
Maak een keuze uit ons ruime dansaanbod dat gaat van ballroom en latijnse dansen, Argentijnse tango, swing en partydance, bachata, salsa, kizomba, funfit dance en moderne lijndans. Bovendien krijg je de kans de dansen in te oefenen op de wekelijkse zaterdagse dansavonden.
Swing in Utrecht Danslessen in Lindy Hop, Charleston, Blues en meer!
Dansen bij Swing in Utrecht. Swing in Utrecht is verantwoordelijke voor het verspreiden van het swingvirus in de regio Utrecht in de vorm van lessen, events en feesten. Swingdance is de vrolijke partnerdans uit de jaren 20 en 30. Het is een dans op jazzmuziek de swing met veel ruimte voor improvisatie.

Contacteer ons