Op zoek naar poort?

 
 
poort
 
Poort 18 definities Encyclo.
computer Een poort in de informatica heeft verschillende betekenissen. Het is, afhankelijk van de betekenis, hetzelfde als het Engelse gate of een wat ongelukkige vertaling van het Engelse begrip port. De letterlijke Nederlandse betekenis van poort als toegang" dekt de lading uitstekend.
poort Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: poort DE poort EN poort ES. Definities op Encyclo.nl: poort 20x. Vertalingen poort NLFR. p o rt.
Donkere poort Prinsenhof Gent.
Vier traveeën met achteruitbouw aansluitend bij buitengevel van de Donkere" Poort: kelder onder gedrukt kruisgewelf met stervormige stucversiering XVII; verankerde bakstenen buitengevel van vier traveeën en twee bouwlagen met gecementeerde plint. Lijstgevel met rechthoekige vensters met gecementeerde omlijstingen; voorts sporen van zandstenen speklagen.
Drugslabo ontdekt midden in Brugse Poort, Civiele Beschermin. Gent Het Nieuwsblad.
Middenin de Brugse Poort werd donderdagavond een drugslabo ontdekt nadat er een melding binnenkwam bij de brandweer over een penetrante geur. Het gaat over een labo waar amfetamines gemaakt werden. Op een terrein met garageboxen in de Brugse Poort is sinds donderdagavond rond 19.30 uur een enorme politiemacht in de weer.
ERA projects.
De dakappartementen A3.6 en B2.4 worden voorzien van zonnepanelen waardoor er een E-peil 30 bereikt wordt BEN appartement. Het project bevindt zich aan de Poort van Kessel nabij Nijlen, Berlaar, Lier en in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels en scholen.
poort
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Home De Gouden Poort.
Dierenartsenpraktijk De Gouden Poort. heet u welkom! Meer over ons. Ons doel is Uw huisdier met de best mogelijke zorgen te omringen. Maak nu een afspraak. Bekijk ons dienstaanbod. Leuke tips voor dierenliefhebbers. Alles over uw dier. Voor inlichtingen en afspraken kan U bij onze dierenartsassistente terecht.
Hörmann kantelpoorten, sectionaalpoorten, industriepoorten.
En jawel, een poort kan ook mooi zijn. Als verdeler van Hörmann bieden wij u een groot gamma aan zodat wij een gepast antwoord kunnen geven op al uw poortproblemen. We komen vrijblijvend langs om uw nieuwbouw of verbouwingsproject te bespreken.
Moderne poorten D-fence.
Hoe kies ik mijn poort. Moderne poorten met optimale afwerking. Poorten in aluminium of staal met een hedendaagse look. Strak, landelijk, volledig gesloten of toch nog doorkijk? Al onze poorten worden professioneel gelakt voor een optimale afwerking. Service 0490/42 04 41.
Kennisplein P-ass-poort. Ondersteuning bij transitiemomenten in het leven van mensen met een licht-verstandelijke beperking en autisme.
Deze vragenlijst is tegelijk bedoeld als basis voor de omgang met de persoon in zijn of haar nieuwe omgeving, maar ook als leidraad bij de voorbereidende besprekingen. Deze lijst wordt ingevuld door één of meerdere professionelen en meegegeven ter aanvulling en nalezing met de ouders.

Contacteer ons